Registreringen är öppen!

Lär dig vem du är GRATISKURS

...för att bli den du vill vara. Första veckan!

 Är du högkänslig?
Undrar du när det är DIN tur?
Sover du dåligt på nätterna?
Äter jobbet, familjen eller stressen upp all din vakna tid?
Känns det som att du tar ansvar för allt och alla?
Är du redo att med vägledning lägga tid och energi på dig själv, din hälsa och ditt välmående?

Då kan jag hjälpa dig!
Varmt välkommen till min gratis 1-veckas onlinekurs!

Vad kul att du har hittat hit!  

Jag heter Ida Engström och arbetar som Samtalsterapeut och Coach för Högkänsliga personer. Den här kursen har jag skapat för att hjälpa dig att starta igång en förändring mot det liv du vill leva.

Kursen är uppbyggd så att du får tillgång till en video på ca 3 - 6 minuter varje dag. Där går jag igenom en uppgift, en fråga eller ett nytt perspektiv. Det finns en tillhörande arbetsbok (pdf) som du kan använda om du vill.

Du kommer under kursen att få med dig en 5-minuters övning som ger dig grunden för hur du kan höja din egen energinivå varje dag. För varje dag du fortsätter att göra övningen kommer du upptäcka att livet blir enklare att leva. Fortsätter du med den dagligen även efter kursen så kommer du efter ett tag att märka stor skillnad i ditt mående och hur du får större tillit till dig själv och livet.

Självklart finns det en fortsättning efter gratiskursen för dig som vill fortsätta växa!  

Vad kan du förvänta dig?  
Om du bestämmer dig för att lägga ditt engagemang i kursens uppgifter så kan du förvänta dig en förändring i hur du ser på dig själv och ditt liv. Du kommer att börja reflektera över hur du vill att ditt liv ska se ut och få nya perspektiv på hur det faktiskt är möjligt. Du kommer att bli stärkt i din självkänsla och i vart du är på väg. Du kommer se hur du kan börja ta steg mot ett liv i mer lätthet. Den här gratisveckan kan vara startskottet på ditt nya liv!  

Det finns ingen quick-fix, inte ett piller du kan ta, för att göra din inre resa mot att bli den du vill vara. Det är och kan bara vara DU som tar reda på vem du är innerst inne (det kanske inte känns som att du vet det just nu och det är ok, det är ju därför du är här).

Det jag vill ge dig här är en kickstart, en spark i baken om du så vill, en ögonöppnare. Förhoppningsvis blir du inspirerad att fortsätta med din personliga utveckling!

Har du frågor eller funderingar? Maila ida@powerofsenses.se så svarar jag så snart jag bara hinner!

Du har tillgång till alla delar i kursen direkt och kan ta del av dem under 30 dagar.

Power of Senses kursportal ligger i NewZenlerOm du vill ha tillgång till kursen i telefonen hittar du appen Zenler i både Google Play och App Store!
 
Häng med mig redan idag och börja förändra ditt liv!  

// Ida Engström, Högkänslig Coach och Samtalsterapeut

Ida Engström

Course Pricing

  • Populäraste
    Lär dig vem du är ...för att bli den du vill vara
  • GRATIS

    GRATIS ONLINEKURS. Lär dig vem du är och hur du kan påverka dig själv och ditt liv mot att bli så som du vill att det ska vara.

    Free